Rulouri Exterioare

Dupa cum se stie tamplaria in combinatie cu geamul termopan asigura o bariera termica ridicata a spatiilor construite fata de mediul exterior dar din cauza razelor de soare directe aceasta bariera devine ineficienta. Rulourile exterioare vin in ajutorul tamplariei creand impreuna o bariera termica si fonica foarte ridicata atat vara cat si iarna.

MagazinTamplarie.ro  comercializeaza rulouri din aluminiu cu lamele implute cu spuma poliuretanica care au dimensiuni de 39mm sau 45mm intr-o varietate mare coloristica si dimensionala in functie de fiecare proiect in parte.

Beneficiile si avantajele rulourilor exterioare
  • Protectie superioara impotriva razelor de soare si a luminii;
  • Protectie termica sporita pentru spatiile interioare si posibilitatea de a impiedica incalzirea pe perioada verii sau racirea pe perioada iernii;
  • Izolare fonica excelenta;
  • Protectie impotriva conditiilor meteorologice, vant, grindina, viscol, ploaie, ninsoare;
  • Siguranta impotriva hotilor;
  • Puteti tine mereu privirile indiscrete la distanta;
  • Puteti controla eficient cantitatea de lumina de la interior;
  • Confort sporit, actionand rulourile printr-o telecomanda;
  • Intergrarea in rulouri a plaselor anti-insecte;
  • Design modern si placut.
SOLICITA CONSULTANTA
Rulouri aplicate

Se monteaza deobicei dupa ce tamplaria este montata deja. Rulorurile confectionate de MagazinTamplarie.ro au caseta, capacele, ghidajele si lamelele de 39mm sau 45mm din aluminiu.

SOLICITA CONSULTANTA
Rulouri suprapuse

Rulourile se deosebesc fata de cele aplicate prin faptul ca se monteaza exclusiv o data cu tamplaria, caseta fiind fixata deasupra tamplariei. Materialul casetei pentru o izolare mai buna, ca si tamplaria din PVC, este PVC-ul extrudat cu izolatie in interior.

Rulourile exterioare pot fi confectionate cu plasa tip rulou incorporata in caseta ruloului. In acest caz avem ghidajul ruloului cu doua canale, unul pentru lamele si altul pentru plasa

SOLICITA CONSULTANTA
Acţionarea rulourilor exterioare

Actionarea standard a rulourilor se face manual cu snur sau panglica, snurul sau panglica se strange intr-o caseta numita tabachera.

La cerere sau in functie de marimea ruloului se poate opta pentru alte tipuri de actionari:
1. Actionare manuala cu tabachera si manivela mica.

Se foloseste ca si in cazul de mai sus pentru rulourile de dimensiuni mai mari respectiv ce au covorul de lamele mai greu si nu permite actionarea directa cu mana

2. Actionarea cu arc pretensionat.

Se foloseste pentru rulourile de dimensiuni mai mari, pentru spatii comerciale sau usi de acces, arcul montat in interiorul axului se tensioneaza preluand din greutatea ruloului facand posibile actionarea lui manuala din ambele parti a ruloului, din interior si exterior (actionarea cu snur si cea cu tabachera si manivela permite actionarea ruloului doar dintr-o singura parte). Pe ultima lamela este fixat un maner care faciliteza ridicarea ruloului.

3. Actionare electrica cu motor si intrerupator aplicat sau ingropat  

4. Actionare electrica cu motor si telecomanda

Pentru mai multe rulouri se pot seta una sau mai multe telecomenzi cu unul sau mai multe canale in diferite configuratii.

SOLICITA CONSULTANTA
Sisteme antiefractie pentru rulouri.

In functie si de destinatia finala a rulourilor se poate opta pentru diferite sisteme antiefractie care constau in blocarea rulourilor in pozitia “inchis”.

1. Zavor simplu

2. Zavor automat

3. Incuietoare cu cheie

In functie de configuratia tamplariei se pot confectiona doua sau mai multe rulouri in aceiasi caseta

SOLICITA CONSULTANTA

Clienții noștri

Suntem privilegiați să lucrăm cu firme multinaționale, dar și companii antreprenoriale importante din România