Rolete textile Day&Night

Roletele textile Day & Night sunt rolete textile cu anumite particularitati în ceea ce priveste aspectul si functionalitatea lor, fiind utilizate în cadrul amenajarii spatiilor interioare.

Sistemul pe care ruleaza este practic identic cu cel al roletelor simple, diferenta constând în aceea ca pânza este dublata si are o structura în care fâsiile opace alterneaza cu cele transparente. Aceasta se desfasoara în doua fâsii, putându-se astfel regla cantitatea de lumina prin suprapunerea diferita a sectiunilor transparent / opace pe cele doua valuri ale pânzei.

Acest tip de rulouri poate fi montat într-o gama variata de culori si materiale.

Rulourile Day & Night sunt actionate manual prin intermediul unui lantisor cu bile care permite oprirea în orice pozitie intermediara.

Întretinerea roletelor Day & Night este deosebit de usoara, realizându-se prin îndepartarea prafului depus pe material cu ajutorul unei perii sau pamatuf electrostatic, iar atunci când este necesar, dupa îndepartarea prafului, se poate proceda la o spalare cu un burete înmuiat într-un pic de detergent lichid.

SOLICITA CONSULTANTA

Roletele Day & Night,  pot fi fara caseta (simple ) , cu caseta alb, maro sau imitatii de lemn.

Pret PROMOTIONAL !!! de la 130 ron / mp.  Suprafata minim facturabila 0,7 mp

MONTAJ GRATUIT PENTRU COMENZI DE PESTE 250lei.

Clienții noștri

Suntem privilegiați să lucrăm cu firme multinaționale, dar și companii antreprenoriale importante din România