Rolete Textile

Aceste rolete textile sunt cele ce pot crea mereu intimitatea dorita pe perioada unei zile in interiorul unei locuinte. Totodata, sunt si un element decorativ deosebit si functional pentru spatiile interioare. In momentul in care se va dori strangerea lor, acest lucru se poate face cu usurinta pentru partea de sus a ferestrei, oferind vedere spre exterior.

Roletele textile pot fi utilizate pentru montarea in spatii variate iar printre acestea putem aminti birourile sau cladirile rezidentiale. Vor oferi mereu personalitate si confort pentru orice interior prin juxtapunerea de lumina, culori si texturi. Mecanismul de actionare de care dispun, permite oprirea acestei rolete in orice pozitie, ceea ce inseamna ca veti avea posibilitatea de a regla cantitatea de lumina de la exterior spre interior.

Daca veti dori sa optati pentru un model aparte de rolete, atunci puteti lua in calcul modelul Stella. Acesta este unul cauciucat – partea din spate si va ofera posibilitatea de a bloca total lumina venita de la exterior, bineinteles daca veti dori acest lucru. O roleta cu material Stella va ofera posibilitatea ca printr-o simpla actionare sa faceti intuneric complet in spatiul interior. Este recomandata utilizarea unor modele cauciucate pentru spatiile in care regasim o umiditate ridicata, iar aceste spatii sunt baia si bucataria.

Aceste rolete textile va vor cuceri de la inceput prin stilul si frumusetea de care dau dovada. Sunt disponibile intr-o mare varietate de modele si culori gasind mereu modelele dorite, indiferent de spatiile pe care veti dori sa le decorati.

Avantajele roletelor textile:

  • au un grad de opacitate ridicat si protejeaza spatiile interioare de lumina din exterior sau de privirile indiscrete;
  • reprezinta o piesa moderna pentru decorul interior al locuintelor;
  • sunt usor de montat si de intretinut;
  • roletele textile se regasesc intr-o mare varietate de texturi si culori.

Clienții noștri

Suntem privilegiați să lucrăm cu firme multinaționale, dar și companii antreprenoriale importante din România