Rolete Textile

Aceste rolete textile sunt cele ce pot crea mereu intimitatea dorita pe perioada unei zile in interiorul unei locuinte. Totodata, sunt si un element decorativ deosebit si functional pentru spatiile interioare. In momentul in care se va dori strangerea lor, acest lucru se poate face cu usurinta pentru partea de sus a ferestrei, oferind vedere spre exterior.

Roletele textile pot fi utilizate pentru montarea in spatii variate iar printre acestea putem aminti birourile sau cladirile rezidentiale. Vor oferi mereu personalitate si confort pentru orice interior prin juxtapunerea de lumina, culori si texturi. Mecanismul de actionare de care dispun, permite oprirea acestei rolete in orice pozitie, ceea ce inseamna ca veti avea posibilitatea de a regla cantitatea de lumina de la exterior spre interior.

Daca veti dori sa optati pentru un model aparte de rolete, atunci puteti lua in calcul modelul Stella. Acesta este unul cauciucat – partea din spate si va ofera posibilitatea de a bloca total lumina venita de la exterior, bineinteles daca veti dori acest lucru. O roleta cu material Stella va ofera posibilitatea ca printr-o simpla actionare sa faceti intuneric complet in spatiul interior. Este recomandata utilizarea unor modele cauciucate pentru spatiile in care regasim o umiditate ridicata, iar aceste spatii sunt baia si bucataria.

Aceste rolete textile va vor cuceri de la inceput prin stilul si frumusetea de care dau dovada. Sunt disponibile intr-o mare varietate de modele si culori gasind mereu modelele dorite, indiferent de spatiile pe care veti dori sa le decorati.

Avantajele roletelor textile:

 • au un grad de opacitate ridicat si protejeaza spatiile interioare de lumina din exterior sau de privirile indiscrete;
 • reprezinta o piesa moderna pentru decorul interior al locuintelor;
 • sunt usor de montat si de intretinut;
 • roletele textile se regasesc intr-o mare varietate de texturi si culori.

Parerea clientilor

Sute de clienti multumiti in peste 8 ani de activitate

SC Vega Prod Sistem SRL IconSC Vega Prod Sistem SRL

Șoseaua Berceni 96, București

5.0 ★★★★★★★★★★ 87 reviews

 • Avatar daniel nitoi ★★★★★ acum 3 luni
  Am montat cu ei în mai … More multe locații. Calitate excelentă, profesionalism și promptitudine !!!
 • Avatar Marcel Stoian ★★★★★ acum 4 luni
  Din multele oferte pe … More care leam studiat,i-am ales pe ei si nu am facut rau deloc.Au intuit foarte bine ce doresc ptr casa mea si au raspuns promt si cu profesionalism.Recomand aceasta firma deoarece personalul este dedicat clientului!
 • Avatar cornel pirlog ★★★★★ acum 3 luni
  Foarte buni profesioniști! … More O firma foarte serioasa și de încredere.
  Lucrările la casa mea sunt de calitate și executate la termenul convenit.
  Dl Emil Preda este de nota 10 cu felicitari.
  Sunt foarte mulțumit ca am ales sa fac aceasta lucrare cu SC Vega Prod Sistem.
  Felicitări .
 • Avatar Socol Bogdan ★★★★★ acum 3 luni
  Am fost foarte mulțumit … More de serviciile acestei firme la toate capitolele: calitatea serviciilor, prețul foarte bun, profesionalismul echipei și promptitudinea cu care băieții au venit pentru un reglaj. Ii recomand cu toată încrederea.
 • Avatar Doru Nastase ★★★★ acum 3 luni
  Buna ziua,
  Sunt ok băieții
  … More și ii recomand pentru lucrarile de tipul celor care se regăsesc in portofoliul lor.
  Doru Năstase
 • Avatar Violeta Visan ★★★★★ acum 4 luni
  Daca cauti seriozitate, … More oameni dedicati si pasionati pentru proiectul tau atunci suna-i!! Pe aceasta nișă sunt cei mai buni. Ma bucur ca v-am sunat pt ca totul a iesit asa cum visam.
 • Avatar Dorian IB ☆☆☆☆☆ acum 3 luni
  Am facut un apartament … More 2 camere + balcon cu Sc Vega Prod Sistem SRL si am facut foarte surprins de calitatea materialelor si profesionalismul echipei. Desi i am stresat pe baieti, au facut o lucrare foarte buna.
 • Avatar Ana Baboi ☆☆☆☆☆ acum 3 luni
  Profesionalism, seriozitate, … More implicare și lucrul foarte bine făcut sunt principalele caracteristici ale acestei firme. Mulțumesc!
 • Avatar xx x ☆☆☆☆☆ acum 3 luni
  Cei mai buni de pe piață, … More din toate ofertele primite au fost cei mai profesionali, mulțumită lor am finalizat construcția casei mai repede. Mulțumesc Emil.

CONTACTEAZA-NE PENTRU O OFERTA DE PRET 

Preocuparea noastra principala este de a multumi clientii nostri. Orice intrebari , comentarii , sau nelamuriri pe care le aveti sunt foarte importante pentru noi .

Clienții noștri

Suntem privilegiați să lucrăm cu firme multinaționale, dar și companii antreprenoriale importante din România