22 ianuarie 2016

Rulouri Transparente

rul transp

Ruloul transparent este un sistem de protectie vertical cu ajutorul unei folii stransparente numite Cristal. Rulourile au fost concepute in special pentru inchideri verticale de spatii cum ar fi terase, foisoare sau balcoane. Rulourile transparente asigura o buna protectie impotriva intemperiilor precum ploaia, vandtul sau zapada pe timp de iarna.

poza rul

 

Folia Cristal folosita de noi este un polimer din PVC transparent tratat cu aditivi UV pentru stabilitate la actiunea razelor solare, grosimea fiind de 0,8mm iar greutatea specifica este de 1020 g/m. Transparenta este aproape aechivalenta cu cea a unui geam normal.

Latimea unei role de folie Cristal este de 1370mm iar pentru a crea un rulou de dimensiune mai mare se lipesc doua sau mai multe fasii de 1370mm.

 

 

Sistemul ruloului este simplu : folia transparenta se ruleaza pe un ax cu ajutorul unui sistem reductor cu manivela ( optional se poate monta actionare cu motor) iar in partea de jos are o contragreutate. Pentru a rezista la vant contragreutatea se ancoreaza prin intermediul a doua sau mia multe carlige.

 

Inchiderea teraselor cu rulouri transparente permite prelungirea utilizarii spatiilor si in sezonul rece datorita protectiei foarte bune la vant puternic, ploaie si ninsoare precum si datorita crearii iluziei unui spatiu inchis in acelasi timp cu senzatia plasarii afara in aer liber.

 

 

poza rul2

 

Ruloul transparent se preteaza foarte bine si pentru inchideri de balcoane la bloc.

3

 

Pentru o oferta de pret va rugam sa ne contactati pe email sau telefon.

 

4 5 6

SOLICITARE OFERTA